Despre noi

ECHIPA:

Dr. Ana Simion
Doctor veterinar

Ambițioasă, perfecționistă și încăpățânată din fire,nu lasă să stea nimic în calea visului ei de a deveni medic veterinar nici măcar profilul uman al liceului pe care l-a absolvit.

”More”

In anul 2007 este admisă cu brio în cadrul Facultății de Medicină Veterinară din București. Șase ani mai târziu absolvă pe locul 11 din 160 de studenți.

În timpul studenției a practicat medicina veterinară în diverse cabinete veterinare din București și în cadrul Clinicii Facultății, iar în anul 6 se angajează ca asistent în clinica A&A Medical Vet unde capătă postul de medic veterinar imediat după finalizarea studiilor. Doi ani mai târziu își încheie colaborarea aici și pentru următorii trei ani lucrează în cadrul cabinetului veterinar Vet 4 Pet din Bucuresti. De la începutul anului 2018 Dr. Ana Simion ni se alătură și întregește familia Yoyo Physio Vet.

Pasiunile sale sunt Dermatologia, Medicina Naturistă (pe care vrea să o implementeze în România la un alt nivel) și Medicina internă.  În viață cât și la locul de muncă se ghidează după mottoul  „Dacă vrei ca un lucru să fie făcut bine, fă-l tu.” — Napoleon Bonaparte

”Less”

Dr. Alin Haralambie
Doctor veterinar

Alin a avut șansa de a crește lângă animale, formând încă de mic o legătură strânsă cu acestea. Până să înceapă studiile Facultății de Medicină Veterinară din București Dr.Alin a făcut extrem de mult timp voluntariat la Circumscripția Veterinară locală, acumulând experiență în patologiile animalelor mari, de fermă.

”More”

După finalizarea studiilor, Dr. Alin a activat pe cont propriu în domeniul veterinar, axându-se în principal pe acțiuni caritabile, și anume salvarea animalelor de pe stradă, oferindu-le atât îngrijiri medicale, cât și în un cămin.

După un timp, a pus bazele cabinetului YoyoPhysio Vet  și s-a specializat în chirurgie pe animale mici (câini și pisici), însă niciodată nu-și va uita pasiunea pentru animale mari (cai, vaci, porci,oi, capre etc), iar ori de câte ori are ocazia se implică în orice acțiune legată de acestea.

În viață se ghidează dupa mottoul „Susțin atât drepturile animalelor, cât și drepturile oamenilor. Despre asta este, în fapt, natura umană” – Abraham Lincoln.

”Less”

Radu Serban
Manager

Radu este managerul cabinetului nostru, iar în prezent este student în anul 1 la Facultatea de Medicină Veterinară din București. Este un exemplu de ambiție perseverență și curaj pentru noi toți.

”More”

Este pasionat de recuperarea fizică a animalelor cu probleme locomotorii și s-a specializat în fizioterapie, în special în hidroterapie, laseroterapie și electrostimulare.

Este pasionat de recuperarea fizică a animalelor cu probleme locomotorii și s-a specializat în fizioterapie, în special în hidroterapie, laseroterapie și electrostimulare.

”Less”

Anca Tudose
Asistent

În ciuda Facultății de Drept și Administrație Publică pe care a terminat-o în anul 2010, Anca simte că are o altă chemare în viață aceea de a ajuta animăluțele încă de mică având o legătură specială cu ele.

”More”

Nu a ținut cont de nimeni și nimic, ci doar de sentimentele ei, atunci când a ales să aplice la cursul de formare profesionala de tehnician veterinar, curs ce îl absolvă în anul 2013, pentru a-și putea desfășura activitatea pe care o adoră cu adevărat.

De atunci a început să facă practică în diferite cabinete veterinare din București, printre care si Radius Vet. Următorii 4 ani și în prezent lucrează în cadrul unui laborator veterinar de anatomie patologică din București. Anca nu se poate limita doar la activitatea de laborator și ne vizitează foarte des în cadrul clinicii pentru a lua contact direct cu dragile ei animăluțe fără de care nu poate trăi. În viață se ghidează după superbul motto “Maretia unei natiuni si progresul ei moral pot fi judecate dupa felul in care sunt tratate animalele. “(Mahatma Gandhi)

”Less”

Stefan Ilie
Asistent


El este asistentul nostru de nădejde, un tânăr ambițios cu o inimă imensă. După ce a terminat Liceul Teoretic Constantin Brâncuși din București, Ștefan a urmat timp de 6 luni cursurile unei școli de bucătari, însă dragostea pentru animale a depășit cu mult pasiunea pentru gătit și așa a ajuns la noi, dedicându-și o mare parte din timpul său animăluțelor care au nevoie de el.

”More”

Nu regretă nicio clipă decizia pe care a luat-o pentru că se simte cu adevărat împlinit și are ca obiectiv să se implice și mai mult în activitatea veterinară, în prezent el urmează  Școala de tehnicieni veterinari J  Mottoul lui favorit este: “Cine nu a iubit animalele, înseamnă că a trăit degeaba”, Mark Twain.

”Less”